Ponudba

Naprave za merjenje visokonapetostnih odklopnikov

Merilne naprave odklopnikov so robustni in prenosni instrumenti z lokalno ali računalniško nadzorovano funkcijo. Ta sklop instrumentov nudi zmogljivo orodje za merjenje v delovanju in v zagonu ter omogoča vzdrževanje odklopnikov skozi vso njegovo življenjsko obdobje.Naprave za merjenje močnostnih transformatorjev in elektro motorjev

Na močnostnih in instrumentnih (merilnih) transformatorjih lahko z napravami DV Power izvedemo različne diagnostične teste. Vključujejo teste enosmernega toka (merjenje upornosti navitja in analizo preklopnega mehanizma) ter preskuse AC napetosti (razmerje obračanja transformatorja, merjenje vzbujevalnega toka, merjenje faznega kota, zaznavanje vektorskih skupin).

Naprave za merjenje baterij in akumulatorjev

Baterije (akumulatorji) so ključne komponente zanesljivosti postaje ali obrata, namenjene za neprekinjeno dobavo električne energije. Nezmožnost baterijskega niza, ki zagotavlja zadostno napajalno napetost v zaščitenih krogih, lahko povzroči katastrofalne posledice na opremi priključeni na električno omrežje ob izpadu električne energije.

 

Close Menu